Yoga

Yoga-klipp för oss alla

2014-05-04 15:12 #0 av: [Ellenme]

Här länkar jag till olika yoga-klipp för oss alla, vissa kanske inte passar just dig medan vissa passar utmärkt och om det är sådan otur kanske inte någon passar? Därför vore det underbart om Ni vill länka Er bästa video just här så alla kan få tips och förhoppningsvis hitta en video som passar just dom!

20 Minute Yoga Class: Energy Boost
Länk

Denna video anser jag vara väldigt vanlig och härlig, lite klassiska yogaövningar. Lugn, lätt att hänga med och bra filmat så man ser hur hon gör övningarna.


20 Minute Yoga Class: Relaxation
Länk

En lugn och harmonisk video med avslappnande övningar. Påminner dock lite om den översta men ändå inte. Samma stil med filmandet som första videon, det vill säga man ser tydligt vad hon gör och bra bild och bra ljud!


Bedtime Yoga
Länk

14 minuter lång.
Passar nybörjare kan jag anse då det är så lugna och lätta övningar, en bra start på sitt yoga-liv!


Lite lugnande yoga innan läggdags, det brukar vara riktigt härligt enligt mig!
I denna video gör dom långsamma och lugna övningar.. man blir lite trött bara av att granska videon, haha!Yoga for Complete Beginners - Yoga Class 20 Minutes
Länk

En video för nybörjare! Bra bild och förklaringar till övningarna. Man ser tydligt vad hon gör och ljudet är bra.


Tänkte att jag börjar med 4 videos Glad Sen kan jag fylla på med tiden och även ni kan ju tipsa om era favorit videos som är bra för nybörjare eller vana yoga-människor!

Anmäl
2014-05-16 19:36 #1 av: Ians

Putter upp denna tråden. Mycket bra länkar, tänker ex på en annan tråd där någon efterlyste yoga övningar som främjar sömnen. Då är ju länken med bedtime yoga ett jättebra tips ♡

Anmäl
2014-05-16 19:37 #2 av: [Ellenme]

#1 Ja, det var henne jag tänkte på bland annat när jag gjorde denna artikel! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.