Allmänt

Yoga Girl i Uppsala

2015-08-05 19:07 #0 av: Artlink

Någon som ska till Uppsala 15 augusti och deltaga i klass ledd av Rachel Brathen?

Jag har köpt en biljett och ser fram mot en utflykt dig, strosa runt på mässan innan klassen Glad

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-08-07 19:40 #1 av: fridelfina

Lyckos! Det blir säkert toppenbra!
Ska inte dit tyvärr...

   
Anmäl
2015-09-06 16:29 #2 av: Artlink

Det är några veckor sedan nu och jag har varit ganska upptagen sedan dess, men nu har jag en stund för mig själv. 

Jag har inte så mycket bilder och de har dålig kvalité men ändå ett bevis och en känsla av hur det var Hjärta

Rachel är en sann ängel! Fantastiskt ödmjuk, rolig, lätt till skratt, bjuder på sig själv och tårarna rann på de flesta. Fina Ringo strövade fritt i lokalen och lade sig på någons matta för att vila Kramas.  Om tillfället kommer tillbaka så ta chansen!

Vi var 900 personerGalen och ändå fick man en intim och personlig feeling och kontakt tack vare de medarbetare reachel hade på golvet som gick runt och och lade en hjälpande hand här och där och under avslappningen fick jag healing av en kvinna som gick runt, satte sig ner, lade händerna vid mina tinningar och tryckte lätt över tredje ögat i pannan, så gick hon till nästa och nästa. Dennis, Reachels underbara man, var en av medhjälparna Skämtar

På vägen upp stannade vi för att min äskade man alias privatchaffis ville ha en slurk kaffe. Jag passade på att yoga lite för att rätta till stelheten som 2,5tim bilresa ger. Underbart väder och fantastisk uppladdning!

Smyckena köpte jag på mässan, från Icon, och jag tror Reachel har ett sådant runt fotenleden på bilden jag tog på henne. Såg det när jag kom hem!

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2015-09-06 17:13 #3 av: Loris M

Härliga bilder! Speciellt den när så många personer ligger ner på sina mattor. Det måste ha varit underbara energier när så många förenas i samma tanke och känsla.Glad

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2015-09-06 18:41 #4 av: Artlink

#3 ja, det var ganska mäktigt! Det roliga var blandningen av folk. Alt från barn i äldre, nybörjare, instruktörer, kraftiga, tunna, tatuerade och utsmyckade till tusen och några i vanliga gympakläder. Alla var där av samma skäl: gemenskapen med yogan. 

Man fick inte ha skor därinne så väskor och skor låstes in. Efter yogan gick alla barfota på mässan. det var också en häftig upplevelse! Här i Sverige, gå barfota på mässaSkrattar! Det kändes underbart Hjärta

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.