Medlemmars presentation

Liten presentation

2015-11-23 11:13 #0 av: Leifsdotra

Hej! Jag är född -69, bor sedan på liten lantgård där vi har en del djur och börjar lära oss mer om odling. Familjen består av mig, make och två barn som är 15 och 10 år gamla. Jag har länge haft problem med spänningshuvudvärk och har också nyligen fått diagnosen fibromyalgi, har blivit rekommenderad att testa yin yoga, men det finns inga kurser som funkar med livspusslet tyvärr och vill därför kolla vilka tips man kan få den här vägen Glad

Fritidsintressen finns det dåligt med tid för när man jobbar och har gård, fast barnen, gården och djuren ÄR ju mitt intresse, så det är helt ok att det tar all min fritid Hjärta Jobbar med IT och funderar på att byta jobb, fast inom samma område!

Anmäl
2015-11-25 14:15 #1 av: fridelfina

Hej!
Gillar också yinyoga, jag har gett lite tips här och där så läs gärna tidigare inlägg. När jag sitter vid dator kan jag lägga in fler tips!

   
Anmäl
2015-12-05 13:15 #2 av: Artlink

Jag kan rekommendera yogobe. De har många bra program och bra instruktioner. När du reggar dig där får du några dagar gratis prova-på, men om du tycker det är värt det så kan du sedan abonnera månadsvis eller helårsvis. 

YOGOBE

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.