OT-fikarummet

Hemmastudier

2016-01-30 12:17 #0 av: Artlink

Lördag, helg och inget i kalendern!

Jag ska städa hos djuren idag men mår lite si och så pga mens så det får vänta lite. Ja, jag är öppen med det. Ett par dagar i månaden är det en smärre katastrof men bättre nu än för något år sedan. Det känns som hela bäckenet är i smådelar, magen värker som om det vore förlossningsdags och migrän på det. Så såg det ut varje månad innan jag började med yogan. Nu kan jag mildra alla symptomen med yoga till och med migränen har gett vika. Nu har jag enbart vanlig huvudvärk. 

Jag dricker Yogi Tea Cranberry Hibiscus och Chock Chili eftersom jag är en trög, lat och frusen kapha som behöver både värme och energi enligt ayurveda och tänker djupdyka i yogans filosofi som tröst Hjärta

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2016-01-30 14:13 #1 av: fridelfina

Låter som en fin dag du har framför dig trots lite kroppsliga åkommor (eller vad man kan kalla det).

Det blir inte värre än man gör det brukar man ju säga ;-)

   
Anmäl
2016-01-30 15:41 #2 av: Artlink

#1 Nä, eller hur?  Det hjälper inte att gå omkring och gnälla. Speciellt inte när jag är ensam hemma ( i stort sett. Dottern med pojkvän är bosatta på hennes rum).

Nu är disken gjord, två maskiner tvätt är körda och en är hängd. Tredje maskinen är på gång. Djuren är skötta och kaninerna gosade med. Jag tog ner ljusslingorna runt farstukvisten i bara farten. Nyduschad och nöjd tror jag att jag är värd en liten tupplur Skämtar

Sover

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.