Yoga - allmänt

Yoga och stenar

2016-04-17 18:03 #0 av: Loris M

Jag ska iväg alldeles strax på mitt pass i kundaliniyoga och tänkte bara fråga snabbt, vilka stenar kan vara bra att ha med sig vid en sådan yogaform? Jag tänker mig stenar som kan tänkas förhöja upplevelsen under meditationen. 

Brukar ni ha några stenar när ni utövar yogan och väljer ni stenar utifrån yogaformen eller utifrån hur ni mår och vad ni behöver just då?

Sajtvärd för Förskolan, Lika villkor och Bokcirkel

Medarbetare: Multikulturellt 

Anmäl
2016-04-24 10:55 #1 av: Artlink

Om jag har med mig stenar så är det oftast bergskristall efter som jag inte riktigt vet innan vilken inriktning yogalektionen kommer ha. Ibland är det extra fokus på andning (blå chakrat), i bland på matsmältning och förbränning (rotchakrat) och i bland på andra delar av kroppen.  Vill mann vara säker kan man köpa en påse med chakrastenar som är färdigpacketerade med en sten för varje chakra. Personligen vill jag välja ut mina senat själv. helst hålla i dem men ibland klickar det via bilder också.

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.