OT-fikarummet

Härliga sommar!!!

2016-08-01 11:54 #0 av: Artlink

Jag har haft semester och tillbringat den vid vår sommarstuga. Där har jag ingen dator, på gott och ont. Jag har saknat sajten men också haft en skön paus vilket verkligen behövdes.

Vi har haft stor sorg i vår familj. Min svärfar (barnens farfar och min mans pappa) gick bort strax före midsommar. Vi drog fram begravningen så att min mans syster med familj skulle kunna närvara och därför hade hela proceduren blivit långdraget. Medan min man och hans mamma har haft de tunga uppgifterna att ordna med begravningen, kista, gravsten, pratat med prästen, ordnat med mat och fika efter begravningen osv så har jag tassat runt tyst och försökt stöttat och hjälp till med husliga vardagssysslor i det dolda. 

Nu är det över och det känns att massor av spänningar har släppt för oss alla.

Förutom detta tunga och tråkiga har vi faktiskt hunnit med en hel del roliga äventyr i sommar också, både på och utanför mattan. Bråvallafestivalen med fyra tonårstjejer, Hova Riddarvecka med tournerspel, en tur till Kopparbergs stenmarknad, Sjötorp med minigolf och allsång. Turer på sjön och vi planerar in en tripp till Hällekis och Kinnekulle mineralmässa. 

Jag bjuder på lite blandade bilder från min sommar, som inte är riktigt slut ännu Skämtar

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2016-08-01 12:01 #1 av: Artlink

Bildspelet

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl
2016-08-01 12:18 #2 av: Alyssa

Åh jag beklagar din svärfars bortgång men superhärligt att ni hunnit med så mycket roliga saker ändå Hjärta Magiska bilder. Det började pirra i pannan när jag såg buddhastatyn och halsbandet Kär

Blomma - Travhästen söker medisar! - Blomma
Sajtvärd för NyhedendomStenarSocialt stöd och Travhästen.
Medis på Huskatter och Råttor

Anmäl
2016-08-01 12:38 #3 av: Artlink

#2 Tack! Ja, ibland behöver man hjälp med att fylla på energier Hjärta

Sajtvärd: Yoga & Meditation iFokus
Medarbetare: Stenar i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.