❤️ Välkommen till Yoga & Meditation!

Detta är en sajt för oss som är vana med Yoga och/eller Meditation men även för Er som är nybörjare och Er som ännu inte kommit igång men är nyfikna och vill veta mer.

Här diskuterar vi yogaställningar, yogaövningar, tips  och idéer om allt som rör yoga och meditation och mycket mer! Ämnet är stort och inga frågor är för enkla eller för duma.  Vi kan länka Youtube-klipp som ger inspiration, vi kan tipsa om bra yoga-sidor med mera. När vi delar med oss av vår erfarenhet till varann så lyfter vi varann och utvecklas positivt.

Sajtens syfte är att lyfta fram yogan och meditationen som ett verktyg för att kunna må bra och få fler att utöva dessa aktiviteter regelbundet för att upptäcka hur yoga och meditation utvecklar dig som person! 

🤗 Ledordet på denna sajt är ödmjukhet 

Alla är välkomna!

Jag heter Liselott, kallas i Lottiz. 

Jag bor mitt mellan Örebro och Karlstad och har mediterat till och från i perioder sedan tonåren och jag är född 1969. Meditationerna har mest gått ut om andliga kontakter, mitt högre jag, finna lugn och hitta harmoni i livet. 

Intresset för yogan kom under våren 2015 och när jag upptäckte den så mindes jag att när jag var i yngre tonåren höll jag gärna på med knepiga balansövningar när jag var uttråkad eller inte ville sova. Flera av mina hemmagjorda positioner har namn och finns på riktigt! Yogan är här för att stanna. Den binder ihop sinne, själ och kropp till en fullbordad helhet och inget är starkare än den svagaste länken. Att finna den exakta balansen är utmaningen!

Jag är leg.lärare och arbetar just nu i förskolan där jag har fört in mindfulness och yoga varje dag efter lunchen för alla barn som vill och som inte sover. Yoga kan aldrig vara ett tvång. Yoga kommer inifrån.

Namaste

mer om mig hittar du i min profil

Sajtvärd Lottiz

Sajten startades av Ellen som själv fann intresset för Yoga & Meditation. 
Jag tog sedan över sajten och jag brinner lika mycket för mindfulness och barnyoga som för yoga och meditation. Dels var och en fristående från varann men också i olika kombinationer. Min önskan är att öka inspirationen, lyfta varann till ökad utveckling och kanske kunna träffas på events runt om i landet.